måndag 25 april 2016

CIA kontrollerar Sverige

När min indiske andlige rådgivare blev utvisad från USA i mitten av 1980-talet startade han en rundresa över jorden i sitt privata jetplan för att hitta något nytt ställe att slå sig ner på, men överallt blev han utvisad efter intensivt diplomatiskt undergroundarbete från CIA:s sida. I Sverige tog det två timmar. Först fick han ett provisoriskt 2-veckors turistvisa av Arlandapolisen. Därefter fick han veta att om han inte omedelbart lyfte igen skulle han bli arresterad. Husse hade ringt och skrämt upp valparna. Min guru hävdade att piloten var trött och åtminstone borde få sova. Nej ropade polisen, flygsäkerheten var inte av någon vikt när rikets säkerhet var i fara. Indisk visdom skulle kunna krossa nationen på ett kick hade kanske CIA viskat om i telefonerna. 

Till slut hittade Osho som det ju handlar om en tillfällig fristad i en villa på Kreta som visst hade tillhört Kazantzakis, ni vet regissören som gjorde filmen om Zorba. Ett par månader stannade han där, tills kristna ortodoxe ärkebiskopen på ön hotade att bränna ner hela villan och alla som bodde i den levande.

Gud och staten. Religiösa dårar och goda statskramare, där har ni mänsklighetens två största fiender. Lycka till med att eliminera dem bägge, skyndsamt och helst fredligt

 Tillägg:
 NU hade visserligen guruns lärjungar utfört ett biologiskt terrorattentat i Oregon och det var ju inte det smartaste draget i den rörelsens historia, men det signifikanta är den hastighet med vilken svenska SÄPO agerade på informationer från USA, nu som då. Sverige är en amerikansk filial medan nationellt självbestämmande är något som hör Skansen till, tro ingenting annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar